Welkom op onze website

Lees hier hoe je toegang kunt krijgen tot onze reisverslagen en de recepten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 569
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

Welkom op onze website

Bericht door Pieter »

Céad Míle Fáilte, Welkom op onze website!

Op deze website kunnen jullie meegenieten van onze vakantietrips en voor de kookliefhebbers staan er een keur aan heerlijke recepten. Verder staan er per vakantie een selectie van al de foto's die we maken tijdens onze reizen op onze website.
Wij zijn met reisverslagen begonnen om ook later nog te kunnen genieten van de vakantie's, want alles onthouden is geen doen, ook wij worden een dagje ouder :ja: :knip2:

Wie wil reageren op de recepten en de reisverhalen zal zich aan moeten melden als lid, dit om ongewenste bezoekers en reacties te weren van deze website. De foto's zijn wel voor iedereen toegankelijk en ook daar is een mogelijheid om te reageren.
Na het aanmelden zal het account door mij geactiveerd moeten worden, dit om ongewenste elementen buiten de deur te houden. Heb dus even geduld, ik kijk bijna dagelijks of er nieuwe aanmeldingen zijn.
Gebruik wel een bestaand email adres, want dit wordt gebruikt om de registratiegegevens en de melding van het activeren van je account toe te sturen.

Neem dus ook eens een kijkje op onze fotopagina's onze Fotopagina.

We wensen iedereen nog veel plezier op dit forum.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.
Plaats reactie

Terug naar “Welkom op onze webstek”